Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 17 Mai 2012 | 5464 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Primii mei papanasi :D

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350-400 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • esenta de rom
  • 12 linguri de faina
  • (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
  • ulei pt prajit
  • Decor:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cu unt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.

Adaugam faina treptat si amestecam bine.

Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.

Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.

Ii pudram cu zahar pudra.

Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce de vaci