Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 17 Mai 2012 | 5524 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Primii mei papanasi :D

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350-400 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • esenta de rom
  • 12 linguri de faina
  • (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
  • ulei pt prajit
  • Decor:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cu unt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.

Adaugam faina treptat si amestecam bine.

Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.

Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.

Ii pudram cu zahar pudra.

Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi