Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Miha in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 5045 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Stiu...am facut o combinatie ciudata,dar au mers de minune...:))

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cana faina
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 3 linguri gris
  • 100 g zahar
  • 100 ml smantana
  • esenta de rom
  • Pentru decor:
  • 200 g nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 100 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema.

Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot incepem sa formam papanasii,cu mana umeda sau cu doua linguri,trecand aluatul de pe o lingura pe alta.

Ii scufundam in apa clocotita si cand sunt gata incep sa se ridice la suprafata.

In timpul fierberii se scutura oala sa nu se prinda papanasii de fund.Nu se amesteca in oala,astfel se sfarma.

Ii punem intr-o sita sa se scurga apoi ii tavalim prin amestecul de nuca cu cacao si zahar.

Am lasat deoparte putina compozitie si am facut si cativa papanasi prajiti.Pe care i-am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]