Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune

de MIUTA in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 8453 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • ulei
  • pesmet
  • prune
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci cu galbenusul,faina,grisul si albusul batut spuma.

Se pune zaharul vanilat,putina sare si se amesteca bine.

Se formeaza cu mana unsa cu faina gogosele iar in mijlocul lor se pune o jumatate de pruna.

Se pun la fiert in apa cu sare cca 15-20 minute.

Se scot si se dau fierbinti in pesmet cu zahar prajit in ulei(nu foarte tare,doar rumenit usor).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adynna2000 1

15.10.2011, 14:51

Foarte buni au iesit! I-am incercat si i-au placut si sotului meu care nu mananca galuste cu cartofi! Multumim

kamy 1

15.10.2011, 19:13

fff buni in austria am mancat,dar cu capsuni

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:08

Ce buni
Ingenios , o combinatie interesanta , papa-gombotii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si branza de vaci