Reteta Prajitura Rudy, o bunatate de prajitura, frageda si aromata

de deyutzky in Prajituri, 30 Noi 2014 | 67806 vizualizari

COMENTARII (34)

Liaharrabn 1

03.12.2014, 00:04

Criss 1

31.01.2015, 06:04

Foarte buna

mihaelar63 1

31.01.2015, 14:54

reteta clasica dar foarte buna !!!

Panacris 1

02.02.2015, 17:55

PetrutaStanescu 1

01.02.2017, 12:30

Dar zaharul din aluat cum se dizolva

deyutzky 1

01.02.2017, 21:07

PetrutaStanescu, compozitia blatului este ca pentru biscuiti, deci nu e nevoie sa dizolvi inainte zaharul. Pot sa-ti spun ca am facut prajitura asta de multe ori si mereu iese nemaipomenit de buna. Poti sa o incerci cu incredere!

GabrielPopa 1

22.02.2017, 02:27

Eu in aluat am folosit zahar farin si a iesit un aluat excelent de bun. Iar la crema am folosit branza crema in loc de branza proaspata, in felul acesta crema este mult mai fina. Este o reteta nemaipomenit de buna

deyutzky 1

22.02.2017, 06:56

Gabriel, multumim pentru idei! Ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut!

danacoltor 1

05.05.2017, 19:11

Este buna dar totuși rămÂne aluatul de sub brânză puțin cleios. De ce?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy