Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei

de Oana in Dulciuri, 11 Mai 2009 | 111149 vizualizari

COMENTARII (32)

Oana 1

11.11.2010, 20:57

Ellena, scriau fetele ca au inlocuit cu bicarbonat si au iesit bune. Eu nu am incercat, nu stiu ce sa zic...trebuie ceva care sa le faca fragede si care sa se stinga in zeama de lamaie sau otet, trebuie sa gasesti ceva asemanator acolo...

Ellena 1

13.11.2010, 19:08

Din pacate nu am gasit nimic asemanator cu amoniu sau bicarbonatul,numai praf de copt am gasit si amidon ,trebuie sa astept sa merg la magazin romanesc sa imi cumpar amoniu!asa mi-ar fi placut sa fac o serie de fursecuri

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 00:08

Fursecuri

elena1988 1

23.02.2011, 13:49

jojogeo 1

05.07.2012, 16:34

am facut si eu fursecuri dupa reteta asta.eu sunt cam debutanta in ale gatitul ideea e ca mi-au iesit oleaca cam moi si eu ma steptam la cv crocant
poate am gresit temperatura de coacere
vreau sa le fac maine iar dar vreau neaparat sa iasa crocante k le voi folosi sa servesc un alt desert.poate cnv s zica temperatura exacta de coacere?
multumesc anticipat

Oana 1

09.07.2012, 21:40

Cuptorul meu nu arata temperatura, nu este electric, este pe gaz si il pun la cea mai mica treapta.

Bya Ralu 1

05.12.2012, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea