Risoni cu piept de pui si ciuperci

de katty in Paste, 19 Oct 2014 | 7485 vizualizari

 

Ador pastele risoni. Astazi le-am combinat cu piept de pui si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de 250 gr paste in forma de orez
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 600 gr supa de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risoni cu piept de pui si ciuperci:

Tocam ceapa si usturoiul fin.

Taiem pieptul de pui spalat si  zvantat prin tamponare cu un servet de hartie , in fasii subtiri .Pornim aparatul pe optiunea FRY pentru 15 minute . 

Punem uleiul , apoi ceapa .Lasam ceapa sa se inmoaie usor , amestecand ocazional , apoi adaugam usturoiul ,iar dupa cateva secunde pieptul de pui. Amestecam din cand in cand pana pieptul se albeste bine pe toate partile . Spalam ciupercile sub un jet de apa , le scurgem si le feliem subtire.Cand pieptul s-a albit bine adaugam ciupercile .

Amestecam  pana ciupercile incep sa se inmoaie ,  iar cu un minut inainte de a se termina timpul adaugam pastele . Amestecam usor .Stingem cu 400 ml supa de pui , punem sare , piper , inchidem aparatul si pornim  cu optiunea STEW pentru 20 de minute . Dupa 10 minute ridicam capacul si  mai adaugam 200 ml supa si  busuiocul .

Pastram pastele calde pana in momentul servirii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Risoni cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo