Romanian Dragobets

de elemer in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4470 vizualizari

 

Iata o reteta pentru cei indragostiti din mincare traditionala

 

INGREDIENTE

  • Faina de malai
  • varza acra
  • carnati de casa
  • sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Romanian Dragobets:

Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Romanian Dragobets" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

elemer 1

20.02.2014, 21:46

Bya Ralu 1

25.02.2014, 03:07

Panacris 1

22.03.2014, 14:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]