Rosii umplute cu ciuperci si vinete

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2010 | 4393 vizualizari

 

Ciuperci si iar ciuperci,dar sant super bune

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii potrivite
  • 4ciuperci champignion mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 vanata curatata
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ciuperci si vinete:

Se taie capacul de la rosii si se scobesc bine ,apoi se lasa la scurs

Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in putin unt. Se pun ciupercile si vanata  tocate marunt , se calesc  aproximativ 10 minute ,se condimenteaza cu sare si piper se pune  cascavalul (se lasa 1 lingura pt pus deasupa )

Se umplu rosiile  scobite si scurse cu compozitia, apoi se pune putin cascaval deasupra si se da tava la cuptor 20 minute, se pune capacelul taiat de la   rosii si atunci nu se arde cascavalul. Eu nu l-am mai pus si l-am tocat in compozitie.In tava se pune putin ulei si apa

Sant foarte buna atat calde cat si reci cu un sos de maioneza cu usturoi. Sunt grozave.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ciuperci, porumb si cas