Roti de porc / friptura de porc la cuptor

de Sylvia in Porc, 2 Ian 2011 | 14784 vizualizari

COMENTARII (30)

kamy 1

05.01.2011, 15:33

as papa da nu mai ai 5f LA MULTI ANI!!!sanatate-n primul rand,fericire si noroc alaturi e cei dragi!!!

mena29 1

12.01.2011, 21:09

Ce bine arata

mihaelar63 1

04.03.2011, 16:40

Da , e pe gustul meu , dar de unde plasa ? ca noi nu avem decat pentru par , pentru piata si pentru pestii de acvariu[ ups , azi n-au pranzit ]

Sylvia 1

06.03.2011, 10:58

Mihaela chiar am luat e la Cora ieri ata alimentara cred ca ii zice in romana este un fir usor elastic, poti sa prinzi cu acela sau sa confectionezi plasa daca ai timp si rabdare. Ata trebuie sa se gaseasca la raionul cu ustensile de bucatarie

babi5 1

14.12.2014, 15:20

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in sos de rosii, picant