Rulada cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 10317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125 g unt sau margarina
  • 1 lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200-300 g branza (de care aveti, eu am folosit branza de burduf)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul.

Se adaufa faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase.

Se ia de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se pune aluatul in tava si se niveleaza.

Se coace in cuptorul incins la 200 de grade 15 minute. Nu se deschide cuptorul in primele 10 minute.

Se scoate din cuptor omleta "infuriata", se unge cu smantana iar deasupra se rade branza.

Se ruleaza fierbinte si se mai da la cuptor inca 10 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin si se portioneaza.

Se mananca calda sau rece (daca mai apuca sa se raceasca :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana