Rulada cu cas (aperitiv)

de Laci in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 9442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr. cas
  • 200 gr. smantana
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1/2 l lapte
  • 100 gr. unt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cas (aperitiv):

Se topeste untul, se adauga faina, se prajeste un pic si se stinge cu laptele

Se adauga sarea si se fierbe pana devine o pasta

Se raceste putin, se adauga galbenusurile, o mana de cas si albusurile spuma

Se toarna in tava unsa (sau cu hartie) si se coace 30-40 min.la 170 grade

Se rastoarna calduta, se unge cu smantana,se presara cu cas,se ruleaza si se pune la rece

Cand se serveste, se unge cu smantana, se presara cu cas si se da la cuptor cam 10 min

(sau se pregeteste dinainte si se serveste incalzit putin in micro)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi