Rulada cu ciocolata si visine

de marinicayou10 in Prajituri, 18 Mar 2012 | 6238 vizualizari

 

Am revenit cu o rulada foarte delicioasa :).
Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • o lingurita esenta de rom
  • un praf de sare
  • hartie de copt
  • Crema de ciocolata:
  •  2 ciocolate poian amaruie
  • 150 ml frisca lichida
  • un pumn de visine din compot sau din visinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata si visine:

Blatul: Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si batem pana se topeste.Adaugam galbenusurile,pe urma uleiul,esenta de rom,faina si praful de copt.Impartim aluatul in doua parti.O parte o amestecam cu o lingura de cacao.

Intr-o tava de cuptor,punem o fartie de copt si turnam compozitia alba in randuri( vedeti in poza), pe urma cea cu cacao.Nivelati si dati la cuptor pana se rumeneste putin de tot.Caldut,blatul,il rulam si il lasam 5 minute sa ia foarma ruladei.( daca il rulam rece e foarte posibil sa se rupa) .

Crema: Rupem ciocolata in cucatele.Incalzim frisca lichida bine,bine si ametecam cu ciocolata pana devine o crema omogena.Lasam sa se raceasca 10 minute.Punem o lingura de ciocolata deoparte pentru ornat. Desfac blatul si il umplu cu crema de ciocolata si pun visinile deasupra. Rulez si ornez cu frisca si ciocolata ramasa de la crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:02

ar merge perfect dimineata o bucatica...asta cand vei mai face

marinicayou10 1

25.03.2012, 01:10

daaa asa este mi-ai adus aminte de ea si mie pofta )

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Caramelo-Cappuccino