Rulada cu mascarpone si merisoare

de epurasha2bb in Dulciuri, 3 Iun 2010 | 4212 vizualizari

 

racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri mascarpone,
  • 1 lingurita de miere,
  • zahar pudra,
  •  dulceata de meriosoare,
  • 1 lingurita de unt
  • un ou batut,
  • o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 2 pliculete de zahar vanilinat,
  • 1 fiola esenta de vanilie,
  • 1 lingurita amidon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mascarpone si merisoare:

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt, eu am folosit Doubletta.

Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).

Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!

TIPS-URI

1

asteptati putin sa stea la rece rulada si apoi taiati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mascarpone si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

03.06.2010, 19:45

Ce bune sunt merisoarele,si combinatia ta este tare buna.

Ina 1

03.06.2010, 19:58

edevarul e ca la epurasha si daca nu-s la linie, tot face un aranjament deosebit Felicitari pentru tot!

nadina73 1

03.06.2010, 23:33

super mariana ,ami ai ca pornesc la tine 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar cu sos de visine si crema de mascarpone