Rulada cu vanilie si portocale

de aalliinnaa07 in Prajituri, 3 Noi 2012 | 5394 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 3 oua
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 80 g zahar pudra
  • 80 g faina
  • 20 g pudra de cacao

Pentru umplutura:

  • 300 ml lapte
  • 60g zahar pudra
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 120g unt
  • 1 portocala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu vanilie si portocale:

Se bat galbenusurile cu zaharul vanilat,iar albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra.Se incorporeaza galbenusurile treptat in albusuri si se presara faina cernuta cu cacaua,amestecandu-se usor,de jos in sus.

Se intinde aluatul intr-o tava in care se pune hartie de copt.Se coace in cuptorul preaincalzit la 180 C pentru 12 miunute.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate cu grija hartia de copt.

Pentru umplutura se amesteca laptele cu zaharul pudra si praful de budinca ,se pune pe foc si se lasa pana se ingroasa.Se da sa se raceasca,dupa care se amesteca cu untul moale.

Se intinde jumate din crema pe blat,se presara cu bucati de portocale, se ruleaza, se inveleste in staniol si se da sa se raceasca la frigider.Dupa ce s-a racit se scoate rulada din staniol,se aseaza pe un platou , se unge cu crema si se decoreaza cu bombonele de ciocolata si bucatele de portocala.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu vanilie si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere-aluat cu untura