Carnea se taie de grosimea unui deget, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, dupa gust. Se rade un strat de cascaval, se aseaza legumele congelate, apoi inca un strat de cascaval ras. Se ruleaza cu grija. Se "inveleste" rulada cu feliile de sunculita, se leaga cu sfoara, se introduce intr-o punga "magica" si se aseaza intr-o tava de chec. Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine cca 90 min, se taie cu grija punga, cu o foarfeca, apoi se mai tine inca cca 15 minute la cuptor pentru a capata o culoare rumena.
Am servit-o cu cartofi la cuptor.
1
Se poate umple cu orice fel de legume, se poate adauga ceapa ori usturoi, dupa gust.
2
Dupa ce legam rulada cu sfoara o putem presara cu boia de ardei, piper ori alte condimente, dupa preferinta.
3
Pupa de porc trebuie sa fie o bucata mai mare ca sa poata fi taiata mai usor.