Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa in Porc, 21 Mai 2018 | 7640 vizualizari

 

Ruladă din cotlet de porc cu şuncă ţărănească şi cârnaţi cabanos, alături de cartofi copţi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc,
  • 200 g şuncă ţărănească,
  • 2 cârnaţi cabanos,
  • 100 g brânză de burduf,
  • Mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin după gust,
  • 500 g cartofi noi,
  • 1 morcov,
  • 2 pahare apă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din cotlet de porc:

 

Se taie cotletul de porc şi se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele. Se taie în două părţi. Se umple cu şunca ţărănească tăiată felii, cârnaţii cabanos tăiaţi în jumătăţi. Se pune din loc în loc brânză de burduf şi se rulează cu grijă. Se unge cu ulei şi cu mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce şi rozmarin.

Se aşază ruladele într-o tavă cu un strat subţire de ulei, se adaugă două pahare cu apă, se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam 15 minute. Apoi se scoate tava pentru a adăuga pe lângă carne şi morcovul tăiat rondele şi cartofii noi spălaţi bine, nedecojiţi, doar tăiaţi în jumătăţi. Se dă tava înapoi la cuptor, aprox o oră sau până se rumeneşte bine.

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: aprox 1h 15min

Porţii: 8

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/05/rulada-din-cotlet-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos de rosii