Rulada in aluat de foietaj cu spanac

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 8465 vizualizari

 

Cand ti-e dor de o placinta sarata prepara o rulada in aluat de foietaj cu spanac

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.spanac proaspat
  • branza dulce de capra 400gr.
  • 1 pachet de foietaj proaspat de 270 gr.
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in aluat de foietaj cu spanac:

Rulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei.

Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la scurs si racit. Aluatul se pune intr-o forma de cozonac si separat se bat ouale cu smantana, sarea si piperul, iar spanacul la sfarsit daca este aproape rece. Se taie felii branza si se asaza in tava peste aluat dupa care se rastoarna proportional spanacul amestecat cu ou si deasupra se pune iar branza. Se acopera cu restul de aluat toata suprafata si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-40 min.

Pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in aluat de foietaj cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Mitinita 1

10.09.2011, 22:16

La multi ani mamaie!

mirela0911 1

10.09.2011, 23:11

La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti!

mamaieelena 1

16.09.2011, 23:43

dragi bucatarasi va multumesc mult pentru urari sunteti deosebiti imi pare rau ca nu am raspuns mai repede caci chiar de ziua mea am calatorit si am ajuns seara tarziu drept pentru care nu numai ca nu mai eram in stare de a pune in functiune aparatul dar am fost obosita si cateva zile l-am lasat asa acum am vazut mesajele si imi cer scuze de intarziere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou