Rulada pizza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2022 | 8115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 520g aluat foietaj proaspat (2 foi)
  • 300g sunca feliata
  • 300g cascaval feliat
  • 60g ketcup
  • oregano
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada pizza:

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul.

Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano.

Se pun felii de sunca pe toata suprafata.

Se pun deasupra felii de cascaval si se ruleaza strans.

Se taie felii de aprox 4-5 cm.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.

Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos. (circa 1 ora)

Se pot consuma calde sau reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata