Spirale din foietaj cu branza

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 11206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj de 800g
  • branza telemea
  • 2 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza:

Foietajul decongelat se desface si se unge cu ou batut. Se presara branza rasa doar pe jumatate din aluat si se acopera cu cealalta jumatate. Se taie in doua pentru a fi mai usor de manipulat si se intinde usor cu sucitorul, se unge iar cu ou si se presara branza rasa. Se taie fasii late de 2 cm care apoi se rasucesc, se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se coc in cuptorul bine incins la 180 grade pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]