Rulouri cu branza sarata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 16866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata:

File de placinta se lasa la dezghetat.

Branza telemea se rade si se amesteca cu branza de vaci.

Se adauga ouale si se amesteca bine.

Se intinde o foaie de placinta si se unge cu pensula cu ulei.

Se pune intr-o margine 3 linguri de compozitie.

Se indoaie foaia peste compozitie, se indoaie si marginile inauntru pe lungime ingustandu-se putin. (vezi foto)

Se ruleaza pe toata lungimea si se pune intr-o tava unsa cu ulei.

Cand sunt gata toate se ung cu ulei si se introduc in cuptorul preincalzit (30 minute) pana se rumenesc frumos.

Se mai pot unge cu ulei intre timp.

Se scot din cuptor si se servesc calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]