Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 7981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • un cub de drojdie
  • 150 ml lapte cald
  • 100 ml ulei
  • sare
  • salam
  • felii de branza topita Delaco
  • feliute de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa:

Drojdia se dizolva in lapte caldut.Faina se pune intr-un castron,in mijloc se pune drojdia ,ouale,uleiul,sarea si se face un aluat care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie subtire ,se taie fasie subtire de aluat pe care se repartizeaza cate 3 felii de salam,branza topita si feliute de ceapa si se ruleaza,se aseaza rulourile unse cu ou in tava tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu cascaval