Rulouri cu spanac

de daniastefania in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 3228 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

Spanacul se spala bine si se fierbe. Apoi se scurge bine si se toaca marunt. Se rade parmezanul, care se amesteca apoi cu spanacul.

Faina se amesteca cu sarea, praful de copt si untul. Se adauga laptele si se amesteca bine pana se obtine o masa omogena. Se infaineaza masa de lucru si se imparte aluatul in doua. Intindem doua dreptunghiuri.

Acoperim fiecare dreptunghi cu amestecul de spanac si parmezan. Se ruleaza aluatul si se da apoi 10 minute la congelator, pentru a fi mai usor de taiat.

Se taie apoi discuri de 1 cm grosime. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 220 grade C timp de 12-15 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zwiebelkuchen