Rulouri cu spanac si telemea

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • ingrediente:
  • 350 gr iaurt natur
  • 50 gr unt
  • 1 lgta sare
  • 3 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • - 7 grame drojdie uscata

  • pt umplutura:
  • 300 gr spanac (eu am avut congelat)
  • 200 gr telemea sarata
  • 1 ou
  • 2 linguri gris
  • marar
  • in plus 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac si telemea:

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare.

Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.

Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si apoi am adaugat spanacul tocat si grisul si am amestecat iar. Am lasat compozitia sa se linisteasca.

Am pornit cuptorul.

Aluatul l-am intins intr-o foaie mare, nu foarte groasa. Am intins toata umplutura, am nivelat si apoi am rulat toata foaia. Am taiat rondele groase de 3 degete.

Am luat o tava, am asezat hartie de copt si am asezat rulourile pe care le-am uns cu ou batut.

Am pus la copt, la foc mediu, aproximativ 40- 45 minute, cat sa se rumeneasca frumos.

Sunt grozave, pe cuvant!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]