Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta in Prajituri, 6 Mar 2015 | 21719 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 150 g ciocolata de post
  • 250 g rahat
  • 100 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (apa)
  • 100 g margarina
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g cacao
  • esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Biscuitii se zdrobesc  iar rahatul se taie cubulete.

Margarina se pune la topit impreuna cu  ciocolata la foc mic. Cacao se amesteca cu zaharul apoi o desfacem cu laptele  rece  dupa care se pune  peste  amestecul de ciocolata si margarina .

Se adauga si rahatul, se lasa sa dea cateva clocote se ia de pe foc si se pune esenta. Dupa ce s-a racit se toarna peste biscuitii care au fost amestecati cu nuca. Punem totul pe o foaie de celofan care a  fost presarata cu nuca de cocos si formam un sul gros, foarte compact.

Se pastreaza  la rece si se poate servi a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iry-gabriela 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post