Salata cu cartofi si calamari

de mihaelar63 in Salate, 5 Oct 2017 | 4169 vizualizari

 

 De mare folos sunt pungutele de salata cu frunze verzi, frunze radichio, in diverse combinatii. Mai pui ceva pe langa ele si ai obtinut rapid o masa gustoasa, echilibrata si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr salata mix [ frunze salata verde diverse, sfecla rosie fasii, seminte dovleac]
  • 2 linguri seminte dovleac decorticate
  • 1 conserva calamar in ulei masline, picanta
  • 1 conserva calamar in ulei vegetal
  • 3 cartofi fierti
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 lamaie -zeama
  • sare-optional
  • piper -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cartofi si calamari:

  1. Salata se spala si se zvanta de apa lasata, intr-o sita la scurs.
  2. Cartofii se curata si se taie cuburi.
  3. Ceapa rosie se toaca marunt.
  4. Conservele se desfac si se pune calamarul intr-un bol mare.
  5. Peste calamar se pune zeama de lamaie, ceapa tocata si cuburile de cartofi.
  6. Amestecati si gustati. Daca este nevoie, sarati, acriti, piperati.
  7. Atentie ! Conservele cu calamar sunt suficient de picante si contin sare.
  8. La sfarsit, adaugati salata + semintele de dovleac si amestecati totul usor.

                             Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Atentie ! Conservele cu calamar sunt suficient de picante si contin sare.

2

Mi-a placut ideea cu semintele de dovleac, incat am suplimentat cantitatea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cartofi si calamari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata "Troiene"