Pentru decor:
Carnea se pune la fiert , bucata intreaga si se lasa la fiert 40 minute,
se incearca, iar daca nu este fiarta se continua fierberea ,
morcovii si cartofii se curata se spala si se pun la fiert separat, se incearca dupa 30 de minute, daca sunt fierte legumele se scot, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete mici. Se taie in cubulete deasemenea si: gogosari, castraveti, gogonelele(nu se pune miezul gogonelei doar coaja) dupa care se storc si se adauga peste morcovi si cartofi
la final se scoate si carnea se clateste si se trece la taierea ei in cubulete. Se amesteca legumele cu carnea, se sareaza si se adauga maioneza, se amesteca bine in asa fel incat sa patrunda maioneza bine in legume si carne, dupa care se trece la modelarea si aranjarea salatei in diferite forme pe platou, se orneaza cu diferite legume sau porumb).
Alaturat va voi atasa mai multe fotografii cu exemple de aranjare a salatei de boeuf sub forma de porumb, peste si forma binecunoscuta.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.