MOD DE PREPARARE RETETA Salată de conopidă, brocoli și ciuperci:
Pentru salata asta , am scos vasul Zepter de la naftalină;)
Conopida se spală sub jet de apă rece, apoi se rupe buchețele protrivite.
Se așează în vasul Zepter, rece, se adaugă sare iodată, piper proaspăt măcinată și mirodenii.Se acoperă, se lasă cca. 10 minute la foc tare, până ce indicatorul termocontrol ajunge în zona verde, apoi se oprește focul și se lasă cca. 25 de minute. Brocoli urmează același tratament ca și conopida;) Între timp codițele de ciuperci se fierb ușor în apă clocotită. În mărunțitorul de la Heiner, se adaugă ceapa, usturoiul și codițele de ciuperci;) , se mărunțesc, apoi se adaugă la buchețelele de brocoli și conpidă;) Se amestecă ușor, se asezonează de sare, ulei de măsline și oțet aromat;) Se servește caldă sau rece;) E super aromată!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de conopidă, brocoli și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Doar ce am facut aceasta reteta!
Sincer nu aveam prea mare incredere , nu mi se parea mie ca va fi foarte gustoasa dar am zis sa incerc....
Este senzationala!!!! F.f.f. gustoasa... Felicitari!!!!
29.01.2014, 17:13
Doar ce am facut aceasta reteta!
Sincer nu aveam prea mare incredere , nu mi se parea mie ca va fi foarte gustoasa dar am zis sa incerc....
Este senzationala!!!! F.f.f. gustoasa... Felicitari!!!!
Mulțumesc mult Alina1984 În sfârșit un Bucătăraș fericit!