Salată de conopidă - rețetă de post

de elucubratiiculinare in Salate, 2 Dec 2012 | 7225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă mică,
  • 1 ceapă mică,
  • 3 căței de usturoi,
  • 30 ml ulei,
  • zeamă de lămâie,
  • sare, piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de conopidă - rețetă de post:

Conopida se desface buchețele și se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Când este fiartă conopida se pune la scurs și se lasă să se răcească în strecurătoare. Se toacă foarte fin cu un cuțit sau cu un robot de bucătărie. Se adaugă o ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare și piper proaspăt măcinat. Adăugăm ulei în ploaie și amestecăm bine. Se servește cu pâine prăjită.
Opțional se poate adăuga maioneză făcută dintr-un cartof fiert bine și amestecat cu 1 linguriță mustar, 30 ml apă minerală și 30 ml ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de conopidă - rețetă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata satioasa de post