este o salata foarte satioasa si sanatoasa
Se taie salata nu foarte marunt,ouale se fierb si se taie in 4 sau mai marunt(eu le tai mai marunt),morcovul se curata si se da prin razuitoarea cea mare la fel si telina radacina,ceapa se taie pestisor iar daca e prea mare se mai taie in 2,sfecla rosie (spanioli folosesc cea din borcan,eu momentan nu am pus)ridichea se taie subtire feliute si apoi eu o tai cubulete,ardeiul la fel se taie cubulete(eu nu am pus ca nu am avut in casa mometan si nici castaravete verde )la fel si castravetele se taie feliute sau cubulete,pestele se scurge de ulei (eu am folosit de 2 feluri,unu cubulete ton si un fel de file de caballa del sur,se poate pun orice peste doriti)rosiile se taie cubulete sau felii iar sfecla rosie asa cum e in borcan(sub forma de pestisor sau feliute mici)
Se aseaza pe platou toate in ordinea in care doriti ideia e sa fie salala pusa prima data pe platou apoi restul ingredientelor si se serveste,nu se pune nimic pe ea decat atunci cand o serviti se pune sare,piper,otet si ulei de masline
Daca aveti musafiri si doriti sa faceti o salata ca aceasta le pregatiti toate inainte si le puneti in vase separat ,se pun pe platou doar in momentul cand vor fi servite
PS:Sincer daca mancati un astfel de paltou cu siguranta nu mai mancati nimic,de obicei spanioli mananca o astfel de salata inainte de o friptura sau in generel cand servesc masa(bine o salata mai mica nu un platou asa de mare)
Nu e obigatoriu sa puneti din toate ,nici o problema puneti ce aveti si cum va place
Va doresc o zi buna