Saleuri cu branza si chimen

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2014 | 6673 vizualizari

 

Tot pentru iubitul meu sot am pregatit sambata si niste saleuri, ca sa acompanieze un pahar cu vin ;)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj Bella
  • 100 gr branza telemea veche de oaie
  • 50 gr cascaval
  • chimen
  • fulgi de ardei iute
  • 1 ou pt uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza si chimen:

Aluatul de foietaj il dezghetam in frigider - il punem de seara, iar dimineata e numai bun de lucrat cu el.

Despachetam aluatul si il taiem in fasii lungi de cca 15 cm si late cam de 1 cm. Ungem cu ou batut -  aici eu am avut un ajutor de nadejde , radem branza din belsug si putin cascaval, apoi presaram fulgi de chili si seminte de chimen. Luam cate un saleu si il rasucim de 2 ori, apoi il aseazam in tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu urmatoarele ,lasand spatiu de cca 1 cm intre ele. Puenm la cuptor pana cresc frumos si sunt rumene.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]