Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 5456 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile cele mai frecvente pe care le iau la munca.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu graham
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca presata
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco:

Se taie sunca presata in feii si de asemeni cascavalul. Feliile de sunca presata sunt exact cat feliile de paine toast, iar cele de cascaval mai micute. pentru fiecare sendvis folosim doua felii de paine intre care asezam cate o felie de cascaval si una de sunca presata. Se introduce aparatul in priza conform instructiunilor, iar cand a declansat, semn ca s-a incalzit se aseaza sendvisurile, se inchide si se lasa in priza pana la o noua declansare, semn ca sunt gata. Eu mai las putin pentru ca imi plac mai crocante. le servesc unse cu un ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald, la toaster