Sandvis "Yam-yam"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 1 Oct 2015 | 4401 vizualizari

 

De dimineata, pentru "Pachetelul vesel" am pregatit un sandvis de-mi lasa gura apa. Abia am avut rabdare sa-i mai fac poze de pofta ce-mi era, de aceea l-am si denumit "Yam-yam". Sper sa va placa si voua ce a iesit si sa ziceti "yam-yam" :D

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla;
  • 2 frunze de salata Lollo;
  • 4 felii de muschi afumat;
  • doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • 1 rosie;
  • un castravete;
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Yam-yam":

Se taie chifla pe jumatate.

Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita.

Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita.

Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie.

Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Yam-yam"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]