Saramura de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 31 Mai 2013 | 5616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 2-3 rosii
  • un ardei iute
  • 5 catei de usturoi
  • 6 ardei copti (capia rosii)
  • condimente: foi de dafin, piper, sare, busuioc dupa gust si putin cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele le coacem pe gratar (eu nu am avut posibilitatea, asa ca le-am fript pe tava). Separat, pregatim saramura: intr-o oala cu apa adugam condimentele, rosiile, ardeiul iute si usturoiul tocate/feliate. Cand da in clocot adaugam ardeii copti si pulpele fripte, si, lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. Se serveste cu mamaliguta si ardei iute. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor