Saratele

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 4329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat de foietaj din comert
  • 1 ou
  • Chimen
  • Sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intindem cu sucitorul aluatul, formand o foaie de aproximativ 1 cm grosime.

Ungem foaia cu ou batut, taiem fasii de aproximativ 1 cm latime si 7 cm lungime.

Presaram chimen deasupra si le dam la cuptor pentru 15 minute.

Optional se mai poate presara sare.

TIPS-URI

1

Puteti presara si branza sau cascaval ras inainte sa puneti chimenul

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza la aparatul de vaffe