Saratele cu chimen

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2014 | 8257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet margarina
  • un pahar apa minerala
  • 25 gr drojdie
  • 1lingura rasa de sare
  • 400 gr faina (cat cuprinde)
  • 100 gr cascaval
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen:

Se rade cascavalul si se amesteca cu 1 ou , margarina, apa minerala, drojdie , sare si faina. Se obtine o coca elastica care se intinde de circa 5 mm grosime.

Se unge cu celalalt ou si se presara chimen.

Se taie fasii care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza de burduf