Saratele cu parmezan

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 16784 vizualizari

 

Reteta Ana Araki

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr parmezan ras
  • 100 gr unt
  • 4 linguri smantana
  • lapte sau apa cat cere aluatul (puneti cate o lingura o data)
  • 1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu parmezan:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme. Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]