Saratele Delaco

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 4680 vizualizari

 

delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 250gr. branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 500-600 gr faina neagra
  • 200 gr. fulgi de ovaz
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pachet de unt
  • 1 albus de ou
  • 1 iaurt mic (degresat)
  • sare dupa gust
  • seminte de in
  • sare grunjoasa
  • 1 galbenus de ou pentru uns saratelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Delaco:

Amestecam drojdia cu 1 lingurita de zahar si putina sare sa se fluidizeze.

Cernem faina intr-un castron. Formam o groapa la mijloc, turnam drojdia, adaugam untul (la temperatura camerei), iaurtul, branza Delaco, albusul de ou si incorporam mai intai fulgii de ovaz. Adaugam faina, obtinem un aluat destul de elastic pe care-l intindem pe masa de lucru si taiem saratelele cu pintenul.

Le asezam in tava,pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou (pe care l-am dizolvat in prealabil cu 2 linguri de apa), presaram seminte de in si sare grunjoasa si le dam la copt, la temperatura ridicata pana se rumenesc.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza