Sarmale de post

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 400 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde(mica)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1  morcov
  • telina -1 felie mai groasa
  • ulei
  • sare, piper
  • condimet de post
  • foi vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Ciupercile se spala se toaca marunt.

Ceapa, patrunjelul, mararul, la fel. Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica.

Intr-un vas se pune un pic de ulei la incins apoi se pun ciupercile. Se lasa pe foc pana scade apa lasata de ele.

Cand au scazut se aduga ceapa, se mai calesc un pic dupa care punem restul de legume si se aduga 400 ml apa. ( daca punem o cana de orez punem 2 de apa)

Cand da in clocot se condimenteaza, se pune orezul si se ia de pe foc.

Se lasa sa se umfle orezul.

Dupa ce e gata orezul se invart sarmalele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:43

Cu foi de vita sunt preferatele mele

mamaieelena 1

07.04.2011, 07:25

Cris2711 1

09.04.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane de post