Sarmale in foi de vita

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2012 | 4744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 1 kg
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 ling orez
  • pasta de tomate 5 ling
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 2 ling de faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de vita:

Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu.

Peste carnea tocata  adaug spre a fi omogenizate: 2 ling de bulion , sare si piper dupa gust si compozitia din ceapa, morcov si orez .

Frunzele le-am cumparat deja gata preparate , formez sarmalute pe care le pun intr-un vas de yena   . Separat intr-o tigaie calesc 2 ling de faina , 3 ling de pasta de tomate , peste care adaug si apa ( 1.5 ml), aceasta compozitie o pun peste sarmalute . Se dau la cuptor pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas de lut