sant foarte bune
Se caleste ceapa putin apoi se pune orezul si condimentele apoi se ameteca cu carnea si oul si 4-5 linguri pasta de tomate dupa care se impacheteaza sarmalutele (
eu le fac mai mici)
Sarmalutele cu pasat,tot asa se caleste ceapa putin apoi se spala foarte bine pasatul in foarte multa apa pana nu mai raman cojite deloc apoi se ameteca cu ceapa se pun 2 oua si ciupercile tocate-,pasta de tomate si carnea de costita taiata foarte marunt si cate-va bucatele de slanina pe care le pun la fiecare sarmaluta in parte apoi se condimenteaza si se impacheteaza sarmalutele
Se aseaza intr-o oala mai mare am pus eu ,se pune putin ulei apoi cimbru si marar supa care am tocat varza si apoi am asezat sarmalutele una cu orez ,una cu pasat si o bucatica de costita si tot asa pana sus (ma rog cate aveti) apoi se pune apa si pasta de tomate si se lasa la foc mic foarte mic sa fiarba 3-4 ore
se servesc cu smantana............sant grozav de bune