Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 4466 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de RODIMUR 8
de marcela1979 1
de Razvan Constantinescu 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:01
la 16:32
la 12:06
ieri la 11:14
pe 05.11 la 11:02
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!