Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 3986 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de Rocsi 9
de Pasiune pentru bucatarie 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 11:18
pe 13.12 la 15:25
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
pe 11.12 la 12:41
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!