Scoici cu vin alb si usturoi

de epurasha2bb in Fructe de mare, 24 Mai 2013 | 38744 vizualizari

 

am facut odata pentru musafiri si mi-au placut apoi am mai facut si pentru copii dar fara vin si am fost surprinsa mai ales de piticul mic ca a papat cu gura plina.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne scoici (midii) -eu am gasit congelate la Auchan;
  • 1 cub de unt cat o nuca ;
  • 1 praf de sare si piper
  • 50 g vin alb
  • patrunjel verde
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu vin alb si usturoi:

Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie  si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga si vinul alb si mai lasam sa scada amestecand din cand in cand. Spre sfrasit cand a scazut vinul de tot se adauga si usturoiul tocat marunt /praf de usturoi daca nu aveti usturoi la indemana, precum si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii / Scoici in sos de smantana si vin alb