Scoici la cuptor

de Miss_B in Fructe de mare, 2 Feb 2012 | 8239 vizualizari

 

Imi plac foarte mult scoicile si fructele de mare.Avand cochilii de scoica prin casa(din alea mari),m-am gandit sa pregatesc o gustare pe baza de scoici,parmezan si...vin alb alaturi!

 

INGREDIENTE

  • o punga cu scoici,gata curatate,congelate(aproximativ 400 grame)
  • piper,ulei de masline,sare(dupa gust)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

Modul meu de a prepara scoicile este urmatorul:intr-o tigaie pun 2-3 linguri ulei de masline,scoicile congelate sau dezghetate,sare,piper si un pahar de vin alb.Las totul la foc mic,pana ce se evapora vinul si mai prajesc scoicile aproximativ 10 minute.

Iau de pe foc,le pun intr-o cochilie de scoica si pe fiecare presar parmezan,pesmet si o lingurita ulei de masline.Dau la cuptor pana ce se rumenesc,cam 10-15 minute la 180 grade.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveți cu brânza de soia