Scoici provensale cu smantana si orez

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Sep 2012 | 5530 vizualizari

 

O masa rafinata, facil si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici [ congelate ]
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml usturoi
  • +
  • 200 gr smantana
  • 2 rosii
  • 1 lingurita capere
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • usturoi granulat
  • ierburi provensale
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici provensale cu smantana si orez:

Pungutele cu orez  se pun la fiert in apa cu sare .

Usturoiul curatat si taiat marunt se caleste in ulei  .

Se  adauga scoicile , smantana , rosiile tocate .

Se condimenteaza dupa preferinte cu usturoi granulat , piper , sare si ierburi provensale + capere .

Fierbeti totul maximum 5 minute la foc foarte mic .

Serviti cu orez si verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici provensale cu smantana si orez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii marinate cu smantana