Semifreddo de cafea

de Xandrinne in Dulciuri, 25 Aug 2011 | 9092 vizualizari

 

by Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 180 g lapte condensat
  • 50 ml lapte rece
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semifreddo de cafea:

Am dizolvat cafeaua solubila in laptele rece; cafeaua astfel obtinuta am amestecat-o cu laptele condensat.

Am batut bine frisca si am incorporat-o in amestecul de lapte condensat cu cafea.

Am mixat compozitia la viteza minima timp de cateva minute si apoi am turnat-o in diverse forme pe care le-am introdus in congelator.

Dupa 4 ore am scos formele din congelator, am scos cu grija semifreddo-ul din forme; am pudrat cu cacao, am ornat cu putina zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Semifreddo de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]