Unul dintre cele mai fine și aromate deserturi, este această tartă fără coacere, cu lămâie verde și lapte condensat. Este delicioasă și îți recomandăm să o pregătești și tu.
Pentru Tarta cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă, sunt necesare următoarele ingrediente: biscuiți, cacao, zahăr, unt, lapte condensat, smântână și lămâie verde.
Cum se prepara Tarta cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă
Mărunțește fin biscuiții într-un robot de tocat. Amestecă pesmetul obținut cu cacaua, apoi adaugă untul topit și frământă până obții un aluat nisipos.Pune totul într-o tavă de copt cu inel detașabil și presează bine până obții baza desertului. Pune tava în frigider ca să se întărească untul din pesmet.
Pregătește crema.
Pune laptele condensat într-un bol, adaugă zahărul pudră, smântâna lichidă și coaja rasă de lime. Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui tel. Adaugă zeama de la lămâi și amestecă din nou până capătă consistență crema. Nu mixa excesiv!
Toarnă apoi compoziția obținută în tavă, peste pesmet și nivelează frumos. Adaugă puțină coajă rasă de lime.
Pune desertul în frigider, pentru minim 4-6 ore.
Servește tarta rece și bucură-te de textura fină și aroma plăcută de lămâie verde.