Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus , au un continut ridicat de vitamina C.
Toate acestea contribuie la:
buna functionare a inimii
imbunatatirea acuitatii vizuale
stimularea digestiei
stimularea imunitatii
vindecarea ranilor
mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor
prevenirea cancerului
Acestea fiind scrise si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Umezesti bine gura paharului cu lamaie si o incarci cu scortisoara.
Fructele le tai felii si le blendezi maximum 2 minute la viteza maxima. Torni fructele in pahar si adaugi usor laptele de soia.
Decorezi cu semintele si o frunzulita de menta si servesti imediat.
1
laptele de soia aduce un plus de calciu si vitamina D, iar semintele detoxifica organismul.