Snitel crocant

de mihaelar63 in Porc, 6 Noi 2014 | 8089 vizualizari

 

Toata lumea stie sa prepare snitel . dar eu cateodata mai fac din viteza ,, miscari in plus '' :d . Am vrut in graba sa prepar snitel in crusta de pesmet , asa ii plac fiului meu . Din cauza vitezei am pus in bol faina de malai . Decat sa remediez gresala am preferat sa pun cantitate egala de pesmet langa . Au iesit niste snitele cu o crusta crocanta extra . De aici inainte doar asa le voi prepara .

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de porc ,
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 cana faina alba
  • 1 cana pesmet si faina de malai in cantitati egale
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant:

Carnea de porc feliata se bate bine , se sareaza si se pipareaza .

Bateti spuma ouale adugand sare si putin lapte .

Intr-un bol incapator puneti faina alba si intr-altul pesmet omogenizat cu faina de malai .

Impanati snitelele dandu-le prin  faina alba , ou batut si amestecul de pesmet cu malai .

Prajiti snitelele pe ambele parti in ulei incins .

Scoateti snitelele pe hartie absorbanta .

Serviti snitelele cu garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-telina-cu-ardei-si-ridichi-66208.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]