Descoperă alături de Andra Mihail rețeta perfectă pentru șnițel crocant în crustă de semințe, servit cu un sos cremos de ciuperci. Ușor de preparat și ideal pentru orice masă
Pentru a prepara acest Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, ouă, făină, pesmet, semințe, ciuperci, usturoi și smântână.
Cum se prepară Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat:
Porționează pieptul de pui în felii subțiri și mari. Bate carnea astfel încât să obții o textură subțire.
Condimentează făina cu sare și piper și amestecă.
Separat, amestecă mixul de semințe cu pesmetul panko.
Într-un vas, pune cele două ouă, condimentează cu sare și piper și amestecă bine compoziția.
Trece fiecare porție de piept prin făină, ou și mixul de semințe.
Prăjește șnițelul pe ambele părți, într-o tigaie cu ulei încins, apoi scoate pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.
Toacă ciupercile curățate.
Într-o cratiță, pune puțin ulei de măsline și adaugă ciupercile și usturoiul tocat mărunt. Condimentează cu sare și piper.
Lasă ciupercile la gătit până scade zeama lăsată de ele, apoi adaugă smântâna lichidă. Lasă totul pe foc până devine legat sosul de smântână.
Servește șnițelul crocant alături de sosul de ciuperci și o salată proaspătă.
Încearcă și rețeta de Șnițel cu cartofi prăjiți și mozzarella sau rețeta de Șnițele în crustă de cartofi.
Îți recomandăm și rețeta de Cordon bleu, un clasic foarte gustos.
Poftă bună!