Snitel crocant de porc

de Julie in Porc, 31 Aug 2011 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 2 oua,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de porc:

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Ouale se bat cu sare si piper. Fulgii de porumb se zdrobesc.

Se ia fiecare bucata de carne, se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin fulgii de porumb. Bucatile de carne, astfel imbracate, se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante de hartie. Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de porc cu ciuperci si paste